GOLD COAST RESIDENCE

SCOPE OF WORK:

3,300 SQ. FT.

THE-COLLECTION-LOGO

GOLD COAST RESIDENCE

Another development property from THE COLLECTION, where our team completely changed the layout and created an open floor plan with light European oak flooring throughout. As you enter the residence the chandelier hangs in a custom vaulted ceiling with a light cove and entryways of oak millwork. Materials such as quartzite in the kitchen, marble in the Master suite and the state of the art technology allows this space to be desired by many. Creatively designed areas throughout the home establishes substantial space and multi-functionality. The Master Suite feels like a luxury oasis mixing materials of oak millwork, polished marble and matte porcelain tiles. It is very grand with a sitting and bar area adjacent to the bedroom and a walkway flowing into the master bath that is spacious and made of the finest materials. The textures and finishes throughout this home highlights the attention to detail. Great views inside and out!